June 16, 2022

NYHET: VIVALDA-KLINIKEN – FUNKTIONSMEDICIN

De senaste åren har diskussionen kring hälsa och välmående ökat enormt. Det som tidigare kanske utmärkte sig som trender inom hälsa har naturligt korrigerats till ett sundare tänk kring hur levnadssätt kan påverka ens liv. Vi är mer måna om våra rutiner, kost, träning och att vara ute i naturen. Det pratas även mer och mer om mental (o)hälsa. Vi är på väg åt ’rätt’ håll i många aspekter och därför blev vi väldigt glada när vi fick i uppdrag att lägga vägen för denna utveckling ytterligare.

Vivalda-kliniken (tidigare Vänersnäshälsan) kontaktade oss gällande ett namnbyte. Kliniken har fokus på helhetstänk och funktionsmedicin, ett medicinskt område på stark frammarsch i Sverige och övriga världen. Idén bakom funktionsmedicin är att se det unika hos varje människa. Med hjälp av vetenskapliga metoder letar man reda på människans orsaker till ohälsa, snarare än att behandla symptomen. Då individens hälsa är högsta prioritet arbetar kliniken utifrån en evidensbaserad grund med utbildade personer som brinner för det de gör. Därför samlas psykolog, läkare, sjuksköterska, kost- och hälsocoach, m.fl. under ett och samma tak för att ge komplett individbehandling. Till detta erbjuds även utbildning/kurs inom bl.a. stress, tarmfloran, sömnskola, yoga, näring.

Vivalda bygger på det vackra ordet ’alda’ som betyder träd på fornnordiska. Till det kopplade vi även på viv-, liv. Tillsammans utgör de båda elementen ett namn som är mjukt och stabilt, med en fantastisk betydelse som omfamnar verksamhetens essens – livets träd. Att leta roten till ohälsa och bygga friska och starka individer.

Besök Vivalda-kliniken här!

Kontakta oss om du har frågor eller behöver råd kring varumärkestänk!