June 16, 2022

NYHET: HUMLY – EDTECH-BOLAG MATCHAR UTBILDARE MED UTBILDNINGSUPPDRAG

Ibland händer det att man växer ur sina kläder. Då kan det vara bra att förnya garderoben. Studentvikaries ambitioner om att bli marknadsledande i att förstå människors behov och drivkrafter för att kunna göra skillnad som utbildare var en bidragande faktor till första kontakten med oss. Företagets digitala lösning gör det enklare och effektivare att rekrytera för både förskolor och skolor – men namnet “Studentvikarie” var begränsande och skapade förvirring när andra målgrupper intresserade sig för tjänsten, ’måste man vara student för att kunna vikariera?

Därför hade arbetsgruppen full koll på vad de letade efter vid ett namnbyte: ett namn som kunde realisera potentialen och kunna bli en förändring i dagens utbildningsparadigm. En shift som förenar tech och människan mot en bättre framtid. Att satsa på utbildaren och ge den en plattform för att snabbt och enkelt kunna bidra med sin glöd till elever.

HUMLY landade rätt och blev en succé. Ett ord som är kort och enkelt att använda såväl i Sverige som i en internationell expandering. Ett framtida begrepp som samlar utbildare under ett gemensamt tak. Ett namn som gör att företaget nu kan satsa på alla typer av människor som vill arbeta flexibelt som utbildare. I nästa steg i processen stod Wilson Creative för den digitala kommunikationen med logotyp, hemsida och ett riktigt ansiktslyft för en lyckad lansering. Humly blev precis det de sökte efter: mer undervisning, mindre krångel, helt enkelt.

Besök HUMLY.

Besök Wilson Creative.

För små kläder? Vi hittar rätt passform för dig. Kontakta oss!