June 16, 2022

NYHET: FRIZZANA – EN BUBBLIG ITALIENSK SPUMANTE

Frizzana är äntligen här – vinterns kanske bubbligaste italienska spumante. Dess lätta, fruktiga och aromatiska smaker omfamnas av den vackra flaskan som en återspegling av vingårdens terrassodlingar.

Tillsammans med Hermansson & Co arbetade vi i två faser: namndelen som Skriptor Zigila stod för där vi aktivt arbetade för att hitta rätt klang för detta mousserande vin från Italien. Med ’autenticitet’ och ’friskt’ som ledord slängdes det fram otaliga mängder av namn med olika egenskaper. Som i många projekt finns det alltid guldkorn och Frizzana var ett av namnen som stack ut tidigt i projektet. I andra fasen tog Groth & Co stafettpinnen och förde projektet genom en gedigen varumärkesregistrering i relevanta varumärkesklasser och register för att äntligen komma i mål. Ett otroligt smidigt och kul samarbete som engagerade alla inblandade lite extra.

Ni hittar produkten i Systembolagets beställningsformat.

Passa på att läsa mer om Frizzana här Frizzana – Italienska bubblor i unik flaska till vinterns fester!

Om du också behöver ett liknande upplägg med namnskapande och registrering kan Skriptor Zigila och Groth & Co hjälpa dig. Läs mer om våra tjänster eller kontakt oss idag.