June 16, 2022

NYHET: CAPEGA – ENGAGERANDE BEMANNINGS- OCH REKRYTERINGSFÖRETAG

Genom ett kvalitativt, effektivt och nära samarbete kunde vår kund landa i ett nytt passande namn – Capega.
Som ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag inriktat i första hand på kompetens inom ekonomi, bank, finans, fastighet och försäkring önskade bolaget ett rent namn som andades kvalitet, engagemang, förtroende och kompetens.

Tillsammans med namngruppen arbetade vi fram namnprototyper som sedan vidareutvecklades. Det fanns en stor variation av abstrakta till mer beskrivande element, där en del namnförslag skrotades helt å hållet.

Namngruppen föll slutligen för sammansättningen Capega, vilket associerar till ’capacity’ och ’engagement’ en mycket passande beskrivning av bolaget.

I steget efter namnprocessen intog Groth & Co scenen och påbörjade en förundersökning i relevanta varumärkesklasser och marknader. Som bekant för många inom branschen finns det en 3-månaders invändningsperiod, nu var det bara att vänta ut tiden för att få grönt ljus!

Skriptor Zigila och Groth & Co är väldigt glada över att namngivningsprocessen var både smidig och rolig. Ett fantastiskt jobb och fint samarbete mellan alla tre aktörer. Särskilt tack till Capega som var modiga att ta det första steget och arbeta så effektivt och trivsamt under hela projektets gång!

Åsa Ollert ”grundare av Capega”:
”Tack Skriptor Zigila, Ni gjorde ett mycket bra jobb, Vi har fått mycket beröm för namnet, Enkelt och stilrent, Passar oss fint enligt vårt nätverk”

Besök Capegas hemsida här!