June 16, 2022

NYHET: BIOND – BIOGASPRODUCENT

Miljö och avfallshantering har aldrig varit ett hetare ämne. När tidigare OX2 Biogas bestämde sig för att byta varumärkesnamn var det självklart otroligt kul att hjälpa till. Med fokus på avfallshantering från kommuner och livsmedelsindustrin, raffineras dessa råvaror för att få fram biogas och biogödsel som sedan återförs till transport, odling och industri. För långsiktigt framtidsarbete investerar man även i innovativa lösningar för en hållbar utveckling.

Med ledord som ’cirkulärt’ och ’bio’, fanns det en elegant koppling till att förädla avfall: BIOND – med inspiration från ’beyond’ – en självklar del i framtidens cirkulära återinvestering av råvaror.

För några år sedan skapade vi OX2 och innan sommaren var vi även ett bollplank för bytet till det nya koncernnamnet ’Peas Industries’. Under Peas Industries finns bland annat OX2, Bonbio, Biond, Utellus & Enstar.

Besök Biond https://www.biond.se/

Besök Peas Industry https://www.peas.com/

Är ditt supermoderna företag med och ändrar framtiden? Behöver ni kanske hjälp med att ta fram ett nytt företagsnamn, produktnamn eller helt enkelt omstrukturera er portfölj? Hör av dig till oss då!